Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Cukier trzcinowy Demerara to nierafinowany, ekologiczny cukier z trzciny cukrowej. Ma charakterystyczny, karmelowy posmak oraz większą wilgotność od innych rodzajów cukru. Swój kolor i smak zawdzięcza obecności melasy.
Cukier waniliowy firmy Amylon to doskonały dodatek do domowych, deserów, wypieków, naleśników i placków. Stanowi idealne połączenie ekologicznego cukru trzcinowego wanilii Bourbon. Posiada wyjątkowy zapach, który doskonale wzbogaci smak domowych potraw.
Cukier żelujący Biovegan umożliwia proste i szybkie przygotowanie przetworów bez konieczności gotowania. Produkt zawiera pektynę – naturalny zagęstnik oraz startą skórkę cytryny. Wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Nie zawiera glutenu.
Erytrytol, to naturalny, niskokaloryczny słodzik. Ma delikatnie słodki smak, stanowi doskonałą alternatywę dla cukru. Ma zerowy indeks glikemiczny (IG), więc nie podnosi poziomu glukozy i insuliny we krwi.
Ksylitol to naturalna substancja słodząca pozyskiwania z kory i drewna brzozy. Ma niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest zwłaszcza diabetykom. Dodatkowo hamuje rozwój bakterii, co pomaga wzmocnić odporność organizmu, a także zapobiega próchnicy i infekcjom bakteryjnym w obrębie jamy ustnej.
Ksylitol to naturalna substancja słodząca pozyskiwania z kory i drewna brzozy. Ma niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest zwłaszcza diabetykom. Dodatkowo hamuje rozwój bakterii, co pomaga wzmocnić odporność organizmu, a także zapobiega próchnicy i infekcjom bakteryjnym w obrębie jamy ustnej.
Ksylitol to naturalna substancja słodząca pozyskiwania z kory i drewna brzozy. Ma niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest zwłaszcza diabetykom. Dodatkowo hamuje rozwój bakterii, co pomaga wzmocnić odporność organizmu, a także zapobiega próchnicy i infekcjom bakteryjnym w obrębie jamy ustnej.
Ksylitol to naturalna substancja słodząca pozyskiwania z kory i drewna brzozy. Ma niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest zwłaszcza diabetykom. Dodatkowo hamuje rozwój bakterii, co pomaga wzmocnić odporność organizmu, a także zapobiega próchnicy i infekcjom bakteryjnym w obrębie jamy ustnej. Dostępny w wygodnych saszetkach.
Ekologiczny syrop z daktyli polecany jest do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów. Stanowi zdrowy zamiennik cukru.
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
EKAA Sp. z o.o.
Leszczyńska 53
60-115 Poznań
mBank: 78 1140 2004 0000 3102 7615 4806
Nasza strona zbiera pliki cookies. Jeśli tego nie akceptujesz zmień ustawienia w swojej przeglądarce.