Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Naturalny cukier trzcinowy w opakowaniu kilogramowym.
Cukier trzcinowy Demerara to nierafinowany, ekologiczny cukier z trzciny cukrowej. Ma charakterystyczny, karmelowy posmak oraz większą wilgotność od innych rodzajów cukru. Swój kolor i smak zawdzięcza obecności melasy.
Cukier waniliowy firmy Amylon to doskonały dodatek do domowych, deserów, wypieków, naleśników i placków. Stanowi idealne połączenie ekologicznego cukru trzcinowego wanilii Bourbon. Posiada wyjątkowy zapach, który doskonale wzbogaci smak domowych potraw.
Naturalny słodzik o zerowej kaloryczności i indeksie glikemicznym. Polecany dla cukrzyków i osób odchudzających się.
Naturalny słodzik o zerowej kaloryczności i indeksie glikemicznym. Polecany dla cukrzyków i osób odchudzających się.
FitCukier charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym. Zawiera naturalne płatki kwiatów i kwiatowy nektar.
Dzięki inulinie poprawia się wchłanianie składników mineralnych, a obniża wchłanianie toksyn i metali ciężkich. Ponadto, sprzyja odchudzaniu.
Ksylitol to naturalna substancja słodząca pozyskiwania z kory i drewna brzozy. Ma niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest zwłaszcza diabetykom. Dodatkowo hamuje rozwój bakterii, co pomaga wzmocnić odporność organizmu, a także zapobiega próchnicy i infekcjom bakteryjnym w obrębie jamy ustnej.
Ksylitol to naturalna substancja słodząca pozyskiwania z kory i drewna brzozy. Ma niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest zwłaszcza diabetykom. Dodatkowo hamuje rozwój bakterii, co pomaga wzmocnić odporność organizmu, a także zapobiega próchnicy i infekcjom bakteryjnym w obrębie jamy ustnej.
Ksylitol to naturalna substancja słodząca pozyskiwania z kory i drewna brzozy. Ma niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest zwłaszcza diabetykom. Dodatkowo hamuje rozwój bakterii, co pomaga wzmocnić odporność organizmu, a także zapobiega próchnicy i infekcjom bakteryjnym w obrębie jamy ustnej.
Ekologiczny syrop z daktyli polecany jest do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów. Stanowi zdrowy zamiennik cukru.
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
Nasza strona zbiera pliki cookies. Jeśli tego nie akceptujesz zmień ustawienia w swojej przeglądarce.