Kwota darmowej dostawy obowiązuje przy płatności z góry.
Agar-agar to wegański zamiennik żelatyny, znakomity do przygotowania wegetariańskich i wegańskich potraw m.in. ciast, lodów, galaretek, zup kremów, sosów czy dżemów. Posiada wysoką zawartość jodu, wapnia i żelaza. Polecany jest także dla osób z problemami z nadwagą, gdyż ma zerową wartość energetyczną.
Agar-agar to wegański zamiennik żelatyny, znakomity do przygotowania wegetariańskich i wegańskich potraw m.in. ciast, lodów, galaretek, zup kremów, sosów czy dżemów. Posiada wysoką zawartość jodu, wapnia i żelaza. Polecany jest także dla osób z problemami z nadwagą, gdyż ma zerową wartość energetyczną.
Kisiel o smaku truskawkowym bezglutenowy Bio Amylon to w 100% naturalny, wysokiej jakości produkt, o doskonałych walorach smakowych. Składniki kisielu pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych. Produkt wzbogacono o witaminę C.
EKAA Sp. z o.o.
Leszczyńska 53
60-115 Poznań
mBank: 78 1140 2004 0000 3102 7615 4806
Nasza strona zbiera pliki cookies. Jeśli tego nie akceptujesz zmień ustawienia w swojej przeglądarce.