Kwota darmowej dostawy obowiązuje przy płatności z góry.
Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecane jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecane jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecane jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecane jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Ekologiczne orzechy brazylijskie są delikatne i łagodne w smaku. Polecane przede wszystkim jako niezwykle odżywcza przekąska, dodatek do płatków zbożowych, ciast i innych deserów.
Ekologiczne orzechy brazylijskie są delikatne i łagodne w smaku. Polecane przede wszystkim jako niezwykle odżywcza przekąska, dodatek do płatków zbożowych, ciast i innych deserów.
Ekologiczne orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Są podstawowym składnikiem mieszanki studenckiej. Zmielone grubo lub na mąkę wchodzą w skład ciast, past i innych deserów. Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do porannej owsianki.
Ekologiczne orzechy macadamia to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi. Są doskonałe jako samodzielna przekąska, a zmielone idealnie nadają się jako dodatek do deserów, ciast, słodkich kremów, farszów i past do chleba. Wyśmienicie smakują lekko podprażone lub obtoczone w czekoladzie.
Ekologiczne orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.
Ekologiczne orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.
Ekologiczne orzechy pekan zaliczane są do jednych z najszlachetniejszych gatunków orzechów. Charakteryzują się maślanym posmakiem i aromatem, pozbawionym goryczki. Wypiekom nadają korzenny smak. Można je stosować jako dodatek do ciast orzechowych, keksów, tortów oraz deserów lodowych. Doskonale smakują również jako samodzielna przekąska.
Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się oryginalnym słodko-gorzkim smakiem. Polecane są jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę.
Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się oryginalnym słodko-gorzkim smakiem. Polecane są jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę.
Ekologiczne orzeszki piniowe charakteryzują się lekkim, żywicznym posmakiem. Stanowią główny składnik włoskiego sosu pesto. Polecane są jako samodzielna przekąska lub jako dodatek do sosów, sałatek, makaronów i ciast. Wyśmienicie smakują uprażone na patelni lub w piekarniku.
Pistacje prażone i solone to owoce pistacji właściwej (Pistacia vera). Mają postać owalnego pestkowca przypominającego oliwkę i należą do jednego z najbardziej odżywczych gatunków orzechów. Znane również jako zielone migdały. Ekologiczne pistacje nieprażone i niesolone, to wyśmienita samodzielna przekąska.
EKAA Sp. z o.o.
Leszczyńska 53
60-115 Poznań
mBank: 78 1140 2004 0000 3102 7615 4806
Nasza strona zbiera pliki cookies. Jeśli tego nie akceptujesz zmień ustawienia w swojej przeglądarce.