Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Kakao Fair Trade Terra Etica to 100% naturalne kakao z certyfikowanych upraw ekologicznych w Ekwadorze. Nie zawiera cukru ani innych zbędnych dodatków. Doskonałe do napojów, wypieków i deserów.
Ekologiczne sproszkowane surowe nieodtłuszczone kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecane jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
Ekologiczne surowe kruszone ziarna kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych.
Ekologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych.
Ekologiczne surowe ziarna kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych.
Ekologiczny karob to pozbawione nasion i zmielone strąki drzewa karobowego, zwanego szarańczynem strąkowym. Strąki szarańczynu, zwane również chlebem świętojańskim, wysuszone i zmielone mają ciemnobrązową barwę i mogą stanowić substytut tradycyjnego kakao. Karob polecany jest do wszelkiego rodzaju wypieków, deserów i polew.
Sproszkowane, odtłuszczone, stuprocentowe kakao bez żadnych zbędnych dodatków.
Nasza strona zbiera pliki cookies. Jeśli tego nie akceptujesz zmień ustawienia w swojej przeglądarce.