Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Dżem rokitnikowo-pomarańczowy słodzony ksylitolem.
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Konfitura z płatków róży to "królewski" dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów. Uzyskano je poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki temu zachował się aromat świeżych kwiatów.
Borówka wysoka zwana potocznie amerykańską to coraz bardziej popularny owoc na Podlasiu.Jędrne owoce, dużo większe od jagód, zamknięte w tym słoiczku w postaci konfitury, idealnie pasują do deserów, są też doskonałym przysmakiem samym w sobie.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna jagoda leśna słodzona sokiem jabłkowym to doskonała i pożywna samodzielna przekąska. Polecana również jako dodatek do wypieków, deserów, koktajli, musli.
Znakomity aromat, lekko kwaśny posmak i wyborna konsystencja. Doskonale pasuje jako dodatek do ciast i deserów.
Konfitura wytwarzana bezpośrednio z płatków róż. Nie zawiera substancji konserwujących i barwników.
Konfitura malinowa, pasteryzowana. Produkowane metodą rzemieślniczą wyłącznie ze świeżych polskich malin ekologicznych. W procesie produkcyjnym nie zostały użyte owoce mrożone ani koncentraty
Konfitury wiśniowe, pasteryzowane. Produkowane metodą rzemieślniczą wyłącznie ze świeżych polskich wiśni ekologicznych.
Powidła ze świeżych śliwek węgierek RUNOLAND dzięki dużej zawartości owoców wyraźnie eksponują swój prawdziwie owocowy smak.
Nasza strona zbiera pliki cookies. Jeśli tego nie akceptujesz zmień ustawienia w swojej przeglądarce.