Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Mąka owsiana bezglutenowa powstaje w wyniku zmielenia ziaren owsa. Jest bogata w błonnik i białko, a także węglowodany, flawonoidy, peptydy, saponiny, sterole oraz witaminy z grupy B. Stanowi źródło drogocennych minerałów takich jak: magnez, potas, selen, sód, wapń, miedź, cynk.
Mąka z teff jest doskonałym źródłem magnezu, żelaza, wapnia, kwasu foliowego, błonnika, przeciwutleniaczy oraz aminokwasów egzogennych. Ma niski indeks glikemiczny. Szczególnie polecana jest dla osób z nadciśnieniem i wysokim poziomem cholesterolu, diabetyków, dla kobiet w ciąży, matek karmiących, dzieci, osób starszych i aktywnych fizycznie. Produkt...
Bezglutenowa mieszanka do wypieku 20 batonów z czarną porzeczką umożliwia przygotowanie pysznej i pożywnej przekąski, opartej na naturalnych składnikach, która uzupełni energię w pracy i szkole.
Mieszanka chleba bezglutenowego z czarnuszką umożliwia samodzielne i szybkie przygotowanie pełnowartościowego pieczywa, opartego na naturalnych składnikach.
Mieszanka chleba bezglutenowego z goji umożliwia samodzielne i szybkie przygotowanie pełnowartościowego pieczywa, opartego na naturalnych składnikach.
EKAA Sp. z o.o.
Leszczyńska 53
60-115 Poznań
mBank: 78 1140 2004 0000 3102 7615 4806
Nasza strona zbiera pliki cookies. Jeśli tego nie akceptujesz zmień ustawienia w swojej przeglądarce.