Miód ze spadzi iglastej - ma łagodniejszy smak niż miód spadziowy z drzew liściastych i charakterystyczny kolor – ciemny z zielonkawym lub szarym odcieniem. Najczęściej uzyskuje się go z jodły, świerków, sosny lub modrzewia. Charakteryzuje się dużą lepkością i gęstością, jest cięższy od miodów nektarowych. Doskonały w schorzeniach dróg oddechowych, przewodu pokarmowego, w chorobach serca i naczyń, a także nerwicy.
Informacje dodatkowe:
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Aby zachować dobrą kondycję i zapewnić prawidłowe funkcjonowanie organizmu należy prowadzić zdrowy tryb życia oraz stosować zrównoważoną dietę.
Produkt przechowywać w miejscu suchym i niedostępnym dla dzieci, w temperaturze pokojowej.
Przeciwwskazania:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.
Opakowanie:
1,15 kg